Vores

Studentervogne

En fed studentervogn, er en stor del af ens studenterkørsel. Vi har specialiseret os i militær studentervogne, men kan dog stadig skaffe andre, hvis det ønskes!

Alle vores biler er udstyret med stort musikanlæg for at sikre jer et brag af en fest! Musikken styrer i helt selv via bluetooth opkobling så i kan høre alle jeres favoritsange. En god ide er at lave en playliste på for eksempelvis Spotify hjemmefra, som alle har adgang til, så kan i skiftes til at være koblet på højtaleren!

Selvom sommerdagene er lange og lyse, bliver det også mørkt på et tidspunkt, så hvis festen fortsætter ud på de sene aftentimer er alle vores biler udstyret med farvet LED lys i loftet. Så når mørket falder på, bliver turen forvandlet til et rullende diskotek!

Studentervognene er overdækkede i tilfælde af dårligt vejr. Meget kan vi sørge for, men vejret er vi desværre ikke herre over, så skulle det ske vejret ikke arter sig, er i heldigvis i tørvejr under taget. Vognen er selvfølgelig stadig åben i siderne!

Alle vores studentervogne bliver fragtet rundt af erfarne chauffører som er klædt godt på til netop denne dag. De skal både være festlige og glade, og samtidig passe på jer så i kommer sikkert hjem igen. De har prøvet det mange gange før, og ved præcis hvordan denne dag bliver en succes!

Alle vores chauffører har ligeledes gennemført et udvidet førstehjælpskursus.

Som loven foreskriver det, er der naturligvis også siddepladser til alle, under bænkene er der god plads til at opbevare drikkevarer og diverse andre ting under kørslen.

Veloplagte chauffører

Stort professionelt lydsystem

Lysudstyr

Overdækkede vogne

Åbne sider

Siddepladser til alle

20+ års erfaring

For mere info

Kontakt os


  Studentervogne med det hele

  Hos Vognkompagniet har vi god forstand for studenterkørsel. Vi har over 20 års erfaring kender til alle de elementer der skal spille for at i kan få en uforglemmelig dag, som i vil tænke tilbage på længe. For mange år siden foregik studenterkørsel på en lidt mere lavpraktisk måde. Siddepladserne var blot halmballer placeret i midten af ladet og det eneste musik der kunne høres var studenternes egen sang. Gennem tiden er studenterkørsel blevet moderniseret med musikanlæg, lysshow og massere rigtige siddepladser. Som der måske kan fornemmes er der sket meget siden man sad på halmballer til studenterkørsel, og det er ikke bare udstyret der er blevet opgraderet. Fokusset på sikkerheden er steget og der er nu en masse lovkrav der skal overholdes i forhold til studentervognen. Der er nu krav om syning og godkendelse af studentervognen. Vognen bliver også godkendt til specifikke antal studenter på ladet så der ikke kommer for mange på.

  For at i, efter jeres studenterkørsel, kan tænke tilbage på dagen som værende en god dag, skal sikkerheden være 100% styr på sikkerheden. Det er derfor også vigtigt at i føler jer sikre. Vi tager løbende imod feedback fra chauffører og studenter, og tilretter derfor også vores tiltag løbende. Alle vores studentervogne er også udstyret med førstehjælpstaske og brandslukker, skulle uheldet være ude. Vi har mange års erfaring med studenterkørsel og kender derfor til mange af de problemstillinger der kan opstå. Et vigtigt punkt for sikkerheden, nok et af de vigtigste, er at vi kører med erfarne chauffører som kender til studenterkørsel. Vi har derfor chauffører med op til over 15 års erfaring.

  Du vil opleve, at vores studentervogne emmer af en helt særlig autentisk stemning. Det skyldes dels, at vognene har dannet rammen om mange gode studenterfester gennem tiden, men i høj grad også fordi, vi gør utroligt meget ud af at skabe de bedste forudsætninger for din studenterkørsel. Studentervognene er blandt andet opbygget sådan, at ståhøjden er særligt høj, så du kan hoppe og danse alt det, du vil. Der er fastmonterede bænke samt siderne kan rulles op, hvilket gør lastbilerne lyse og venlige at være i. Adgangsforholdene er også gode – her finder du en fastmonteret trappe med gelænder, så du selv med mange genstande indenbords kan komme op og ned uden besvær.

  Læs mere om vores vogne og hvad de er udstyret med, samt de sikkerhedsmæssige principper vi kører med, her på siden. Du kan også se en masse billeder fra tidligere succesfulde studenterture hvor du kan se hvordan festen er foregået samt hvordan vores vogne ser ud. Du kan også, her på siden, booke studenterkørsel ved at sende os en forespørgsel med vores kontaktformular. I tilfældet af at i skulle have nogle spørgsmål er i velkomne til at tage kontakt, enten telefonisk, over mail eller med en af vores kontaktformularer. Vi sørger for at der er god service og at chaufføren der skal køre jer er erfaren og ansvarlig, uden at de hindrer festen. Prisen er konkurrencedygtig og studentervognene kommer altid i god stand og til tiden.

  SEND FORESPØRGSEL