Studentervogne

Vores

Studentervogne

En fed studentervogn, er en stor del af ens studenterkørsel. Vi har specialiseret os i militær studentervogne, men kan dog stadig skaffe andre, hvis det ønskes!

Alle vores biler er udstyret med stort musikanlæg for at sikre jer et brag af en fest! Musikken styrer i helt selv via bluetooth opkobling så i kan høre alle jeres favoritsange. En god ide er at lave en playliste på for eksempelvis Spotify hjemmefra, som alle har adgang til, så kan i skiftes til at være koblet på højtaleren!

Selvom sommerdagene er lange og lyse, bliver det også mørkt på et tidspunkt, så hvis festen fortsætter ud på de sene aftentimer er alle vores biler udstyret med farvet LED lys i loftet. Så når mørket falder på, bliver turen forvandlet til et rullende diskotek!

Studentervognene er overdækkede i tilfælde af dårligt vejr. Meget kan vi sørge for, men vejret er vi desværre ikke herre over, så skulle det ske vejret ikke arter sig, er i heldigvis i tørvejr under taget. Vognen er selvfølgelig stadig åben i siderne!

Alle vores studentervogne bliver fragtet rundt af erfarne chauffører som er klædt godt på til netop denne dag. De skal både være festlige og glade, og samtidig passe på jer så i kommer sikkert hjem igen. De har prøvet det mange gange før, og ved præcis hvordan denne dag bliver en succes!

Alle vores chauffører har ligeledes gennemført et udvidet førstehjælpskursus.

Som loven foreskriver det, er der naturligvis også siddepladser til alle, under bænkene er der god plads til at opbevare drikkevarer og diverse andre ting under kørslen.

Veloplagte chauffører

Stort professionelt lydsystem

Lysudstyr

Overdækkede vogne

Åbne sider

Siddepladser til alle

20+ års erfaring

For mere info

Kontakt os


    SEND FORESPØRGSEL