FAQ

Ofte stillede spørgsmål

I skal snart ud og køre i studentervogn.

Du kan få svar på alle de gængse spørgsmål, som (helt naturligt) bliver stillet hvert år.

Hvis du har spørgsmål, som vi ikke har svaret på herunder, så kan du altid kontakte os.

Here we go:

Er der anlæg på studentervognen?

Det korte svar er JA. Der er musikanlæg på alle vores studentervogne. Alle bilerne kører med en subwoofer og 2 satelithøjttalere, så de får den fedeste lyd til jeres dag.

Alt musikken er styret af jer, vi har monteret en bluetooth modtager på bilen, som i kobler jer på. I kan derfor styre både volume, sange og genre. Det er helt op til jer!

Vores erfaring viser at det giver en frygtelig lyd når man skifter telefon med AUX-stik, samtidig med at en person skal være foruden sin telefon hele dagen. Derfor har vi valgt at bluetooth er det helt optimate for at gøre det nemt for jer!

Er der strømstik på studentervognen?

Nej. Der er desværre ikke strømstik tilgængeligt på studentervognen. Alt vores lyd og lys kører på et lukket system, for at beskytte det og for at i ikke skal opleve nedbrud på disse systemer.

Vores forslag til jer, er at i medbriger et par batteribanker i tasken. De skal nok sørge for at der er strøm på telefonen hele dagen!

Hvor tidligt skal man booke sin studenterkørsel?

Det er altid godt at være ude i god tid. I skal senest booke jeres studenterkørsel i 2.G for at være sikre på at få fat i den helt rigtige studentervogn på det rigtige tidspunkt. 1 år i forvejen er ikke rigelig med tid, når studentervognen skal bookes. I kan ende med at stå i en situation, hvor alt er booket.

Er det gratis at sende en forespørgsel på bookingen af en studentervogn?

Ja. Det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende at sende en forespørgsel til os. Du kan enten vælge at bruge vores booking-formular under fanen Book her eller ringe til os på tlf. +45 4098 5060. Så kan vi i fællesskab finde frem til et godt tilbud til dig og din klasse. Ingen problemer.

Får vi en kontrakt tilsendt?

Der kommer ikke en kontakt tilsendt til jer. Når i booker ved os, får i tilsendt en ordrebekræftelse på e-mail, hvor der står hvad i har bestilt og hvilke betingelser der er for bookingen. Studentervognen er først endeligt bestilt, når i har læst bekræftelsen og betalt 1. rate af studentervognen. Der er dermed ikke noget bindende fra nogen side, ved at bekræftelsen er sendt ud.

I får i samme mail adgang til vores planlægningssystem, hvor i, når dagen i skal køre nærmer sig, kan gå ind og planlægge jeres rute, se en nedtælling og holde øje med hvad status er på jeres studenterkørsel.

Kan vi vælge hvilken type studentervogn vi vil køre med?

Alle vores studentervogne er fede militærlastbiler, og udstyret i dem alle er helt ens. De varierer en del i forhold til, hvor mange studenter vi kan have på ladet af dem hver. Derfor bliver vores vogne fordelt i forhold til klassens størrelse. I kan derfor ikke vælge en specifik studentervogn.

Hvornår ankommer studentervognen? 

Bilen ankommer som udgangspunkt cirka 15min før den er bestilt til – Der kan dog selvfølgelig ske trafikale problemer der gør at bilen er forsinket (bare rolig det sker sjælendt).

Hvem er vores chauffører? 

Vores chauffører har alle de nødvendige godkendelser til at køre studenterkørsel. De har gennemgået vores eget interne studenterkørselskursus og har taget udvidet førstehjælpskursus. De vil herudover gøre deres yderste for, at I får en sjov og uforglemmelig dag.

Hvor lang tid bruger man hvert sted? 

Det afhænger af klassens størrelse, og om I har valgt at køre over en eller to hele dage. Hvis I har valgt at lægge jeres studenterkørsel over bare en dag, så er programmet oftest meget stramt. Det medfører også, at der ikke er lang tid på hvert besøgssted. Afstanden mellem stoppene spiller også en rolle her. Et typisk estimat vil være 10-15 minutter pr. stop.

Hvor hurtigt kører I i byerne og på landevejene? 

Vi kører gennemsnitligt cirka 25 km/t i byen og cirka 35 km/t på landevejene. Det er vigtigt i jeres planlægning at i tager højde for den nedsatte hastighed, men dette er for jeres sikkerhed og samtidig er der er lovkrav med en nedsat hastighedsgrænse under studenterkørsel

Må studentervognen køre på motorvejen? 

Nej – Vi må IKKE køre på motorvejen i henhold til bekendtgørelsen om studenterkørsel.

Skal vi selv sørge for polititilladelsen for at køre med studentervognen? 

Vi har naturligvis sørget for polititilladelse til, at I kan køre hele jeres rute uden problemer. Så nej, det skal I ikke.

Står vi selv for rengøring og oprydning dagen efter?

Som udgangspunkt er oprydningen af lastbilen ikke en del af det i betaler for. Dog er de fleste chauffører behjælpelige under oprydningen og hjælper i hinanden, tager det ikke mere end 10min.

Hvis i er heldige kan i også lave en aftale med chaufføren eller forældrene på sidste stop.


    SEND FORESPØRGSEL