FAQ – Ofte stillede spørgsmål om studenterkørsel

I skal snart ud og køre i studentervogn.

Du kan få svar på alle de gængse spørgsmål, som (helt naturligt) bliver stillet hvert år.

Hvis du har spørgsmål, som vi ikke har svaret på herunder, så kan du altid kontakte os.

Here we go:

Er der anlæg i studentervognen? 

Lys- og lydpakke inkluderet

Studenterkørsel og lyseffekter
For at få det optimale ud af din studentertur, er der selvfølgelig inkluderet den helt store lys- og lydpakker med:

2 x 1000 watt KÆMPE højttalere

1 x GFD4 600 watts forstærker

1 x AUX-multikabel til computer eller telefon

2 x Involight lyseffekter – Se lyseffekter her: Involight 1 & Involight 2

2 x LED lamper

Er der musik i studentervognen? 

I sørger selv for musikken, men der er AUX-kabel med nem tilslutning til både Iphone/Andriod-telefoner, Ipod, Mp3/Mp4-afspiller, computer mm. Så kan I selv styre musikken under hele turen.

Hvilken musikgenre spiller i på studentervognen? 

I styrer selv musikken, så der bliver spillet lige præcis det, som I ønsker. Hvis I synes, det er vanskeligt at vælge en genre, så har vi god erfaring med dancecharten. Listen repræsenterer de mest spillede musiknumre i Danmark. I kan selvfølgelig sørge for at vælge en masse numre med en kraftig bass, så I kan høres på MEGET lang afstand!

Studenterkoersel og musikanlæg

Har I strømstik på studentervognen? 

Nej, det har vi ikke i øjeblikket. Men i løbet af 2017 har vi som mål at få installeret dem i alle vores lastbiler. Et pro tip er at have et eksternt batteri med til opladning af smartphones. Tro os: Det vil I gerne have med i tasken.

Hvor tidligt skal man booke sin studenterkørsel?

Det er altid godt at være ude i god tid. I skal senest booke jeres studenterkørsel i 2.G for at være sikre på at få fat i den helt rigtige studentervogn på det rigtige tidspunkt. 1 år i forvejen er ikke rigelig med tid, når studentervognen skal bookes. I kan ende med at stå i en situation, hvor alt er booket.

Er det gratis at sende en forespørgsel på bookingen af en studentervogn?

Ja. Det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende at sende en forespørgsel til os. Du kan enten vælge at bruge vores booking-formular under fanen Book her eller ringe til os på tlf. +45 7199 6737. Så kan vi i fællesskab finde frem til et godt tilbud til dig og din klasse. Ingen problemer.

Book Nu

Får vi en kontrakt tilsendt?

Der kommer ingen kontrakt, idet I booker det hele online. Efter online-bookingen får I tilsendt en ordrebekræftelse på en e-mail, hvoraf det fremgår, hvad I har bestilt.

Hvor betaler vi for studenterkørsel og pakkerne? 

Vi gør det nemt for klassen. Det er nemlig muligt at dele betalingen op. Når I har modtaget jeres ordrebekræftelse, får I ligeledes tilsendt en faktura via e-mail. I kan enten vælge at betale det fulde beløb på en gang eller opdele betalingen i to rater. Første rate skal betales med det samme (senest 14 dage efter modtagelsen af fakturaen), og den består typisk af halvdelen af det samlede beløb. I anden rate betales det resterende beløb senest et år efter, I har betalt den første rate.

Kan vi vælge hvilken type studentervogn vi vil køre med? 

Alle vores studentervogne er fede militærlastbiler, og udstyret i dem alle er helt ens. De varierer en del i forhold til, hvor mange studenter vi kan have på ladet af dem hver. Derfor bliver vores vogne fordelt i forhold til klassens størrelse. I kan derfor ikke vælge en specifik studentervogn.

Studenterkørsel og lyseffekter

Hvornår ankommer studentervognen? 

Vi har planlagt det på denne måde, så I ikke skal stresse rundt: Vi sørger altid for, at chaufføren får besked på at være ved opsamlingstedet senest en time før, I skal køre. Det vil altså sige, at der er rigeligt med tid til både at pynte studentervognen og få en hyggesnak med vores flinke chauffører.

Hvem er vores chauffører? 

Vores chauffører har alle de nødvendige godkendelser til at køre danske, lastbiler i Danmark. De vil herudover gøre deres yderste for, at I får en sjov og uforglemmelig dag.

Hvor lang tid bruger man hvert sted? 

Det afhænger af klassens størrelse, og om I har valgt at køre over en eller to hele dage. Hvis I har valgt at lægge jeres studenterkørsel over bare en dag, så er programmet oftest meget stramt. Det medfører også, at der ikke er lang tid på hvert besøgssted. Afstanden mellem stoppene spiller også en rolle her. Et typisk estimat vil være 10-15 minutter pr. stop.

Hvor hurtigt kører I i byerne og på landevejene? 

Vi må køre 25 km/t i byen og 35 km/t på landevejene. Det er vigtigt i jeres planlægning.

Må studentervognen køre på motorvejen? 

Nej – Vi må IKKE køre på motorvejen i henhold til bekendtgørelsen om studenterkørsel.

Skal vi selv sørge for polititilladelsen for at køre med studentervognen? 

Vi har naturligvis sørget for polititilladelse til, at I kan køre hele jeres rute uden problemer. Så nej, det skal I ikke.

Står vi selv for rengøring og oprydning dagen efter?

I har helt sikkert tømmermænd, jo! Så det sørger vi selvfølgelig for at gøre for jer. Det ville dog være en stor hjælp for os, hvis I kunne være behjælpelige med at samle ting sammen og smide dem ud i de affaldssække, som er tilstede i studentervognen. Det er ikke, fordi vi er dovne, men det er også pga. af sikkerheden. Det kan være farligt at køre rundt med løst affald.

Studenterkørsel og lyseffekter

Vi gi’r high five til Jeres vogntur!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...