Studenterkørsel på Sjælland

Der er nogle klare forskelle på at køre eksamenskørsel i hjertet af København eller i provinsen.

I København har man især trafikken at være opmærksom på. Der kan man nærmest overalt risikere at ende i en kø, mens de mindre trafikerede veje nær de noget mindre byer giver mere manøvrerum.

Oftest vil det dog også være sådan, at når en uddannelse ligger i en mindre by, så færdes folk fra et større område til.

Sagt med andre ord, så bor eleverne længere fra hinanden, hvilket nogle gange kan give nogle lidt logistiske problemer, når man skal arrangere eksamenskørsel i en mindre dansk by.

Derfor kan det måske ligefrem i nogle tilfælde give mening at overveje, om man kan fusionere et eller flere stop på turen for at mindske den samlede rejsedistance.

Har I husket at booke studenterkørsel i god tid?

Det er selvfølgelig op til jer i samarbejde med vores dygtige folk hos Vognkompagniet.dk at vurdere, om en eventuel rute bliver usandsynlig.

Man kan i hvert fald sige, at mindre tid på vejene giver mere tid de forskellige steder.

Studenterkørsel i provinsen

En anden ting at overveje i forbindelse med studenterkørsel i provinsen kan være fremkommeligheden.

Selvom alle vores chauffører er meget dygtige og erfarne, så kan de små veje alligevel blive for stort et problem, hvis der ikke er mulighed for at vende. Det problem kan man heldigvis let komme om ved.

Hvis I sørger for at informere om særligt smalle veje, hvor vognen kan få svært ved at kringle sig afsted, så kan det indgå i planlægningen, og vi kan vurdere, om det bliver nødvendigt at gå en lille afstand, eller om vognen skal vendes og bakke ind på forhånd.

Den slags ting. Så længe vi arbejder sammen om det, kan vi uden problemer skabe den bedst mulige rute og den bedst mulige dag for jer.

Godt nok er vejene nogle gange lidt udfordrende i små byer, men forhåbentlig er trafikken også derefter, så det hele kan løse sig. Og så er det ofte nemmere i provinsen, at skaffe grene og andre genstande, til at pynte studentervognen.

Studenter pynt

Studenterkørsel i København

Skal man køre studenterkørsel i København, er der selvfølgelig flere ting, man skal tænke på, da man her befinder sig i en storby, der giver mindre manøvrerum end på den åbne landevej.
Læs mere om Studenterkørsel i København

Studenterkørsel i København

Studenterkørsel i Hillerød

Med uddannelsesinstitutioner som Frederiksborg Gymnasium og HF og HHX Hillerød lægger byen Hillerød naturligt nok årligt veje til den traditionsrige studenterkørsel.

Læs mere om Studenterkørsel i Hillerød

Studenterkørsel i Hillerød

Studenterkørsel i Roskilde

Bliver du student, eller færdiggør du en uddannelse af en varighed på mindst to år i Roskilde?

Vognkompagniet tilbyder eksamenskørsel i Roskilde, og med os er du sikret en fantastisk oplevelse.

Læs mere om Studenterkørsel i Roskilde

Studenterkørsel i Roskilde

Studenterkørsel i Helsingør

Helsingør er en af de byer, hvor Vognkompagniet.dk kan tilbyde eksamenskørsel. Derfor er det da også heldigt, at Helsingør kan stå for at producere studenter og andet godtfolk, som vi har mulighed for at tilbyde en fremragende afslutning på uddannelsen.

I Helsingør er mulighederne talrige. Man kan gå på Helsingør Gymnasium, hvis det frister. Hvis det ikke gør, tilbyder Erhvervsskolen Nordsjællands afdeling i Helsingør blandt andet HHX og HTX.

Heldigvis er vi hos Vognkompagniet.dk fuldstændig ligeglad med, hvilken uddannelse I har taget. Så længe den har varet mindst to år, kan vi tilbyde eksamenskørsel og sørge for en ordentlig fest.

Studenterbillede i Helsingør

Som en del af jeres eksamenskørsel vil I helt sikkert også have taget et glimrende studenterbillede. Hvis I lige står og mangler ideer til, hvor billedet kunne blive taget, så skal vi med glæde komme med nogle ideer her.

Det kunne være ved det Maritime Museum, der tilbyder noget helt unikt med sin enestående arkitektur.

I kunne også vælge noget historisk og lade Holger Danske pryde baggrunden på jeres billede.

Eventuelt kunne det også være ved Danserindebrønden. Det giver et nærmest symbiotisk samspil mellem statuen og den aktivitet, I kommer til at foretage jer en masse i løbet af jeres studenteruge.

Hvis I har en endnu bedre idé, så lad os endelig høre den.

Studenterkørsel i Frederikssund

Frederikssund Handelsskole er en lille skole, hvor alle kender alle, og alligevel stor nok til at have både HHX og EUX, som med de forløb der varer mindst to år, giver mulighed for den populære eksamenskørsel i Frederikssund og omegn.

Eksamensbillede i Frederikssund

Der er mange naturlige steder der kan være oplagte til et studenterbillede i Frederikssund, som havnen, fjorden og broen, der giver en samhørighed med naturen og havet.

Eller i skoven, med mere jordnært tema, og så selvfølgelig vikingebopladsen for at hylde forfædrene.

Det kan også være I selv har et mere personligt forhold til stamværtshuset gennem studietiden, eller noget helt andet. Vi lytter til Jer, og hvis det kan bringes ind i ruteplanen, kører vi gerne derhen.

Vognkompagniet.dk dækker 70% af uddannelserne på Sjælland

For Vognkompagniet.dk er det altafgørende at kunne levere en forrygende fest til de personer, der har booket eksamenskørsel.

Det betyder blandt andet, at vi for alt andet ikke vil risikere, at en ødelagt reservedel i vognen skal betyde, at hele kørslen må indstille.

Derfor er det i øjeblikket således, at vi kører i Nordsjælland, ned til Ishøj, ind til Roskilde, fra Nykøbing Sjælland og mod Hillerød.

På den måde sikrer vi, at hvis bilen bryder sammen, hvis inventar bliver ødelagt, eller hvis der på anden måde går noget i stykker, så kan det fikses hurtigst muligt, og uden at det hele må afblæses.

Vognkompagniet.dk har kunderne i centrum, og denne lidt ærgerlige begrænsning af kørselsområde er udelukkende til for kunderne.

Det er også vigtigt at vide, at når man har betalt for en rullende fest hos Vognkompagniet.dk, så er det det, man får. Også selvom der skulle opstå mindre genstridigheder undervejs.

Vognkompagniet er tilstedeværende rigtig mange steder i det nordlige Sjælland, og vi glæder os meget til at køre eksamenskørsel for lige netop din klasse, så sørg for at booke i god tid.

Studenterkørsel i andre dele af landet

Selvom vi endnu ikke køre på hele Sjælland, har vi researchet, og fundet nogle gode råd til Jer der kommer fra yderkanten af provinsen.

Studenterkørsel i Holbæk

I Holbæk kan man, hvis man er interesseret i en gymnasial uddannelse, tage den to forskellige steder.

Den almene gymnasiale uddannelse, altså STX, kan man tage på Stenhus Gymnasium.

Modsat er Slotshaven Gymnasium et handelsgymnasium og et teknisk gymnasium. Det betyder, at de tilbyder de gymnasiale uddannelser HHX, HTX og EUX.

Var det lidt for mange bogstavskombinationer og lidt for lidt rigtigt arbejde? Så er EUC (ErhvervsUddannelsesCenter) Nordvestsjælland med afdeling i Holbæk nok nærmere den rette kop te.

Her tilbydes et væld af erhvervsuddannelser for dig, der ikke lige er interesseret i at have oldtidskundskab i gymnasiet.

Alle de nævnte forkortelser, giver i dag mulighed for at arrangere eksamenskørsel, når den afsluttede uddannelse har varet mindst to år.

Studenterbillede i Holbæk

Det er en fast tradition, at man får taget et studenterbillede på sin eksamenskørsel.

Hvis I nu ikke lige er fast besluttet på, hvor det skal tages i Holbæk, kan vi komme med et par forslag.

Skal billedet have et element af natur, kan Strandparken Holbæk og Holbæk Havn være ideer.

Billedet kan også få et mere historisk præg, hvis det har interesse, ved at I tager opstilling foran eventuelt Holbæk Museum eller Skt. Nikolai Kirke.

Men det er som sagt kun ideer, og et oplæg til at få Jer til at finde det perfekte sted til et stemningsbillede af Jeres fest på fire hjul.

Studenterkørsel i Asnæs

I Asnæs ligger Odsherreds Gymnasium, der har cirka 450 gymnasieelever, og derfor skal der selvfølgelig også være eksamenskørsel i Asnæs og rundt omkring i Odsherred.

Studenterbillede i Asnæs og Odsherred

For at få taget et studenterbillede I ikke sådan lige glemmer, er det vigtigt med beliggenhed. Det er præcis som på boligmarkedet; beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Mangler I ideer til de bedste muligheder for fotografering i Asnæs eller hele Odsherred, har vi samlet et par forslag.

Det mest åbenlyse er Esterhøj, fordi naturen er så smuk netop her.

Er I ligeglade med naturen og måske mere interesseret i kunst, er Odsherreds Kunstmuseum selvfølgelig det oplagte valg.

Det kunne også være ved Ole Olsens gravkammer, hvis ikke det giver en alt for mærkelig stemning at få taget et fejrende billede ved et begravelsessted.

Det kan selvfølgelig også være det perfekte sted, som kun I kender til.

Studenterkørsel i Slagelse

Slagelse er Sjællands ottendestørste by, og tilbyder selvfølgelig også uddannelse til de unge mennesker, der skal skabe byens fremtid, som skattebetalende borgere.

F.eks. kan man på Slagelse Gymnasium vælge at tage en STX eller en HF. På Slagelse Gymnasium går der omkring 1150 elever.

Med så mange elever er det en god idé at booke eksamenskørsel i god tid. På den måde kan man også have indflydelse på, hvilken vogn man bliver kørt rundt i.

Slagelse kan selvfølgelig ikke kun byde på STX og HF. I byen ligger også Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse. Selandia er et af Danmarks største uddannelsescentre og huser alt fra et handelsgymnasium over teknisk gymnasium og til kokke- og tjenerskolen. Her kan man kort sagt finde en hulens masse uddannelser.

Fælles for dem er, at hvis de har en varighed på mindst to år, så kan de med den nye ordning også deltage i en eksamenskørsel.

Billede til eksamenskørsel

Til en god eksamenskørsel hører naturligvis et forrygende studenterbillede.

Sådan et kan man få taget et utal af steder. I har sikkert en masse fede ideer, fordi I kender jeres lokalområde ud og ind.

Mangler I noget inspiration, kan vi spæde til med steder som Trelleborg Vikingeborg. Hvis altså I har lyst til at hylde dengang, vi tog ud og plyndrede og det, der var værre.

Det kunne også være Slagelse lystanlæg, fordi der her er en skøn natur, der kan udgøre den perfekte ramme for billedet.

Var det ikke lige det, I havde i tankerne, så find endelig selv på nogle fremragende ideer. Det er sådan set kun logistikken, der sætter grænser for, hvor billedet kan tages.

Studenterkørsel i Næstved

Næstved er endnu en af de mange byer der kan give dig, og din klasse, en uforglemmelig eksamenskørsel.

I Næstved bliver der blandt kørt med studenter fra Næstved Gymnasium og HF, der siden 1943 har uddannet studenter på STX. Siden 1970 har man også kunnet tage en HF på stedet.

Zealand Business College er en dansk handelsskole, der blandt andet har en afdeling i Næstved. På ZBC tilbydes HHX, HTX samt erhvervsuddannelser.

Studenterbillede i Næstved

For alle de glade studenter, vi har mulighed for at køre eksamenskørsel for i Næstved, vil det uden tvivl gøre dagen endnu bedre, hvis man bagefter har et studenterbillede at kigge på og mindes den glimrende tur.

Det er helt sikkert personerne på billedet, der er den vigtigste ingrediens, men det skader sjældent med en gylden lokation til billedet til at sætte prikken over i’et.

I Næstved kunne det for eksempel være i Gavnø Slotspark, der tilbyder en enestående natur til et sådant billede. Hvis vejret er rigtigt, er det i hvert fald svært at gå galt i byen med smuk natur til et studenterbillede.

Man kunne dog også vælge noget andet, der alligevel har et naturligt præg. Man kunne vælge at tage opstilling ved Trolden for at memorere sin eksamenskørsel. Det er skævt og anderledes og måske noget, der altid fremover kan starte en samtale.

Muligvis er dette elendige forslag, og derfor kan I sikkert selv komme op med nogle forslag.

Studenterkørsel i Køge

Den sidste by, der skal nævnes i denne omgang, er Køge. De dejlige studenter kommer i Køge blandt andet fra Køge Gymnasium, der har STX og HF.

De kommer også fra Køge Handelsskole. Køge Handelsskole tilbyder både EUD Business, EUX Business og HHX.

EUC Sjælland har en afdeling i Køge, og her kan man tage et væld af forskellige erhvervsuddannelser.

Det betyder heldigvis, at alle de, der måtte blive færdig med en sådan eller andre af de ovenstående, kan have en fantastisk eksamenskørsel i det dejlige Køge og omegn.

Eksamensbillede i Køge

I Køge, som alle andre steder, er det ikke en rigtig eksamenskørsel, hvis man ikke får taget et studenterbillede til at huske dagen.

Det kunne man eksempelvis få taget ved Vallø slot, fordi det giver en helt perfekt højtidelig og smuk stemning til et billede.

Lyder det ikke interessant, så kunne man få taget et billede ved springvandet på Køge Torv. Selvfølgelig med alle de dimitterende nede i springvandet.

Var disse forslag ikke ligefrem, hvad I ledte efter, så er det meget heldigt, at vi altid lytter til gode forslag for, hvor billedet skal tages.

Det er kun tid og afstand, altså logistik, der afgør, om det kan lade sig gøre eller ikke.

Studentermad til studenterkørsel

Vi gi’r high five til Jeres vogntur!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Book Nu