Studenterkørsel i Roskilde

Bliver du student, eller færdiggør du en uddannelse af en varighed på mindst to år i Roskilde?

Godt, så er du kommet til det rigtige sted. Vognkompagniet tilbyder nemlig eksamenskørsel i Roskilde, og med Vognkompagniet.dk er du sikret en fantastisk oplevelse.

Eksamenskørsel, tænker du. Plejede det ikke at hedde studenterkørsel? Jo, det gjorde det. Indtil den nyeste bekendtgørelse om eksamenskørsel, optog mv. kom.

I den har man ændret på reglerne, så det nu ikke længere kun er studenter fra gymnasiale uddannelser, der må køre studenterkørsel. Reglerne lyder nu, at når uddannelsen varer mindst to år, så må alle afslutte med eksamenskørsel.

Derfor er det måske også på sin plads at pointere, at jo før du bestiller vognturen hos Vognkompagniet.dk, jo bedre. Så har du nemlig mulighed for at booke lige den vogn, du ønsker. I stedet for at stå til sidst og må nøjes.

Har I husket at booke studenterkørsel i god tid?

Planlæg ruten i Roskilde

For at dagen med studenterkørsel kan blive så god som muligt, er det også nødvendigt at planlægge den bedst mulige rute.

I den forbindelse er der nogle ting, der er vigtige at overveje. Det er ting som eksempelvis trafikkens indvirkning på turen. Det vil være voldsomt ærgerligt at ramle ind i myldretidstrafikken og sidde fast i trafikken.

I forvejen er tiden hos de forskellige stop på turen kortere, end man kunne ønske sig.

Det hjælper i den henseende slet ikke, hvis man lige rammer en ordentlig kø og må snegle sig af sted. Det har også mulighed for at give en dårlig stemning i vognen.

Selvom det selvfølgelig giver mulighed for, at medtrafikkanterne kan dytte som gale og opfordre til at bunde den ene genstand efter den anden, så giver det bare turen et mere fuldendt præg, hvis man bruger så lidt tid som muligt på vejene.

Det er også vigtigt at huske på, at en vogn til studenterkørsel ikke er nogen Formel 1 racer. Reglerne foreskriver, at vognen må køre maksimalt 40 km/t i områder med tæt bebyggelse og 60 km/t i områder, hvor der ikke er tæt bebyggelse.

Det betyder altså, at man ikke lige sådan kan nå fra Aalborg fra Slagelse (hvilket selvfølgelig heller ikke er tilfældet, når I er blevet studenter i Roskilde, men I forstår pointen).

Selvom reglerne giver mulighed for at køre mere end 30 km/t, anbefaler vi at I alligevel laver ruteplanen ud fra de 30 km/t, så der bliver god tid til det hele, også selv hvis der skulle opstå forsinkelser et sted.

Studenterkørsel i Roskilde

Alle vogne hos Vognkompagniet kører med den påkrævede fartskriver. Det betyder, at reglerne om køre- og hviletid skal overholdes. Det behøver I dog ikke tænke på, da chaufføren har fuldstændig styr på tiden og sørger for at i når frem til sidste stop, så I kan være med til resten af festen i god tid.

En hel dag lyder måske af meget, men hvis afstandene mellem de forskellige steder er meget store, og hvis man selvfølgelig gerne vil bruge noget tid de forskellige steder, så forsvinder tiden hurtigere, end man ville forvente.

En eventuel løsning på denne udfordring kan være at slå nogle af de mest yderlige stop sammen. På den måde reducerer man mængden af tid, man skal bruge på vejen, og dermed øger man også tiden, man kan bruge, når man er stoppet.

Det kan måske virke uretfærdigt for vedkommende, hvis hus man ikke besøger, men det er selvfølgelig et forslag, der forhåbentlig kan være med til at gøre den samlede tur bedre.

Hvis I er i tvivl om noget, så tøv ikke med at samle røret op og ringe, så vi kan forsøge at løse problemerne sammen.

Studenterkørsel i Roskilde for …

Roskilde kan blandt andet byde på Roskilde Tekniske Skole, der både har erhvervsfaglig studentereksamen, erhvervsuddannelser og det tekniske gymnasium.

Også Roskilde Handelsskole tilbyder et væld af uddannelser. Blandt andet HHX, altså handelsgymnasiet.

Som om det ikke var nok, byder Roskilde også på Roskilde Gymnasium og Roskilde Katedralskole, hvor man begge steder kan tage en STX, den almene gymnasiale uddannelse.

Med så mange forskellige uddannelsesmuligheder kan det vist ikke understreges nok, at det er meget vigtigt at booke eksamenskørsel i god tid hos Vognkompagniet.dk, hvis man gerne vil have indflydelse på, hvilken vogn man skal køre i. Jo før, jo bedre faktisk.

Markedet er stort, og heldigvis har vi masser af erfaring med at håndtere mange opgaver, blandt andet i Roskilde.

Billede af studenterturen i Roskilde

I tvivl om hvor I skal have taget jeres studenterbillede i Roskilde?

Et par bud kunne være Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet eller Byparken.

Alle tilbyder de noget forskelligt til at gøre lige netop jeres studenterbillede memorabelt.

Måske har I et sted, der har stor betydning for jer. Så længe det kan passes ind på ruten, så er der ingen grænser for, hvor billedet kan blive taget.

Studentermad til studenterfest

Husk pynt til studentervognen

Som prikken over i’et skulle studentervognen gerne dekoreres i alskens pynt, så man ikke kan være i tvivl om, at den er centrum for festligheder.

Der er en time til at pynte vognen på dagen, så pynten skal I have styr på i forvejen.

Traditionelt har man på en studentervogn ofte et banner med en sjov tekst, nogle bøgegrene fordi de historisk hænger sammen med studenterkørsel og noget andet, mere nymodens pynt.

I bestemmer selvfølgelig selv, hvad I synes, jeres vogn skal pyntes med.

I skal bare sørge for, at det kan påmonteres ordentligt på vognen, så det ikke pludselig flyver af midt under kørslen.

Fest & Farver er en festbutik, der sælger, hvad I måtte mangle i denne henseende, og de har en fysisk butik i Roskilde.

Er I ikke tilfredse med udvalget her, så findes der tonsvis af hjemmesider, der har specialiseret sig i at sælge pynt og lignende.

Så længe det kan monteres på en time, skal I bare slå kreativiteten løs, når det kommer til studenterpynt.

Studenter pynt

 

Vi gi’r high five til Jeres vogntur!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Book Nu