Studenterkørsel i Hillerød

Med uddannelsesinstitutioner som Frederiksborg Gymnasium og HF og HHX Hillerød lægger byen Hillerød naturligt nok årligt veje til den traditionsrige studenterkørsel.

Hillerød er selvfølgelig en af de byer, hvor Vognkompagniet.dk kan tilbyde dig en studenterkørsel i suveræn klasse – årets fest på fire hjul.

Har I husket at booke studenterkørsel i god tid?

Som med alle andre byer er der nogle ting at overveje i forbindelse med planlægningen af studenterkørsel i Hillerød, så det hele kan forløbe så problemfrit som muligt. Det kunne f.eks. være ting som myldretid eller store afstande, der kunne være tale om.

Det giver måske sig selv, at det vil være super ubelejligt at ramle ind i myldretiden, når man er i gang med sin studenterkørsel.

Selvom vognene fra Vognkompagniet selvfølgelig er lavet til at give den bedst mulige tur rundt på ruten, så vil det alligevel oftest være at foretrække at bruge så meget tid som muligt hos de forskellige stoppesteder. Derfor kan det altså være en fremragende idé lige at overveje, når man planlægger sin rute, om man risikerer at sidde fast i trafikken på et tidspunkt.

Det samme kan faktisk siges om store afstande mellem stop. Sørg for at lave en rute, der giver mindst mulig tid mellem de forskellige stop, så I har mest mulig tid, når I faktisk er stoppet.

Man føler sjældent, at man har nok tid de forskellige steder, fordi man lige kan nå ind og sige hej og åbne en dåseøl, inden man skal begynde at overveje at tage sko på igen. Derfor kan det eventuelt også være en idé, om man kan slå nogle af de mest yderlige stop sammen.

Det kan måske virke uretfærdigt for den elev, hvis hus man ikke får set, men hvis det giver en bedre tur generelt, kan det i hvert fald være værd at overveje.

Studenterkørsel i Hillerød

Turen gennem Hillerød

Ifølge den nyeste bekendtgørelse om eksamenskørsel, optog mv. må et køretøj, der bruges til studenterkørsel ikke køre mere end 40 km/t i tæt bebyggede områder, mens det ikke må køre mere end 60 km/t i områder uden tæt bebyggelse.

Her hos vognkompagiet.dk anbefaler vi, at i kun planlægger at der køres med 30 km/t, da det giver mulighed for lige at give den lidt gas, hvis tidsplanen ikke helt overholdes. Selvfølgelig uden sikkerheden sættes på spil.

Hastighedsbegrænsningen sætter selvfølgelig nogle naturlige grænser for, hvor langt omkring man kan komme i en sådan vogn.

Alle vogne hos Vognkompagniet har de lovmæssige fartskrivere, hvilket betyder, at reglerne om køre- og hviletid selvfølgelig skal overholdes. Men det skal I ikke tænke på, for chaufføren har helt styr på det, også med pauser, da der normalt er så mange stop på vejen, at det ikke giver nogle problemer.

Hvis man har mange stop på sin tur, hvis man gerne vil bruge noget tid de forskellige steder, og hvis man bor langt fra hinanden, så kan tiden hurtigt gå, når man samtidig heller ikke må køre hurtigere, end reglerne foreskriver.

Det er igen en af de ting, der er vigtige at huske på, når man udfærdiger ruten. Derfor er det altid en god idé at booke i god tid og kontakte os, hvis I er i tvivl om noget. Så kan vi helt sikkert finde en løsning herpå.

Eksamens- og Studenterkørsel i Hillerød

Som sagt findes der uddannelsesinstitutioner som Frederiksborg Gymnasium og HF samt HHX Hillerød i Hillerød. Blandt andet herfra kører Vognkompagniet med festglade studenter.

Men med den nyeste bekendtgørelse om eksamenskørsel, optog mv. har man ændret på reglerne, så alle uddannelser, der varer mindst to år, har tilladelse til at afslutte med eksamenskørsel.

Man skal derfor ikke tro, at studenterkørsel kun er for folk, der har færdiggjort STX eller HHX. Bliver du færdig med en uddannelse, og skal I afslutte med eksamenskørsel, så er Vognkompagniet lige firmaet at henvende sig til.

I Hillerød kører vi med studenter fra alle uddannelser, der giver mulighed for eksamenskørsel.

Eksamenskørsel og studenterkørsel

Billede af studenterturen

Som en fast del af studenterkørslen får man også gerne taget et studenterbillede for at fastholde det fantastiske øjeblik i et billede.

I Hillerød kunne man f.eks. få taget dette i Frederiksborg slotshave, der giver mulighed for at bruge den smukke natur som baggrund.

Man kunne også vælge at tage opstilling foran Frederiksborg slot og få taget billedet for på den måde at hædre historien i Hillerød.

I kender sikkert også selv et spot, I har en større tilknytning til, og som vil give det perfekte studenterbillede for jer.

Hvis det er til at passe ind med resten af ruten, er der næsten ingen grænser for, hvor billedet kan blive taget.

Studentermad til studenterfest

Pynt til vognen

Der er en time til at pynte vognen. Det betyder, at I på forhånd skal have styr på, hvad vognen skal pyntes med, og hvordan og hvorledes det hele skal påmonteres.

De klassiske ting er ting som et banner med en tekst af en art, bøgegrene (disse har en historisk forbindelse til studenterkørsel) og balloner eller lignende.

Hvis I ikke lige kan få, hvad I leder efter i den lokale forretning, så er der altid et væld af sider på internettet, der gør sig i pynt af den slags, I måtte efterspørge.

Her er det vigtigste igen nok at sige, at I har en time til at gøre vognen klar, og at det selvfølgelig er vigtigt, at det hele er monteret ordentligt, så det ikke flyver af på den åbne landevej.

Studenter pynt

Vi gi’r high five til Jeres vogntur!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Book Nu